Kraamcadeau met naam online kopen

Origineel kraamcadeau met naam online bestellen

Als er een babietje in jouw omgeving geboren is, wil je het liefste een hip, trendy maar ook origineel kraamcadeau geven. Eentje waar je ook echt aandacht aan besteed hebt om deze uit te zoeken. Ook heel erg leuk is het om een kraammand cadeau te geven waarin je voor de kraamweek kleine cadeautjes verstopt. Elke dag mag de moeder van het pasgeboren kindje een cadeautje openmaken. Speciaal daarvoor hebben wij manden met een naam erop in ons assortiment. Heel erg leuk om te geven met de geboorte zodat de mand in het kamertje gezet kan worden. Later kan de mand gevuld worden met speelgoed en kan het kindje zelf het speelgoed helpen opruimen. De mand staat mooi in elk interieur.

Voor de kleur kan gekozen worden uit 4 mooie kleuren met bijpassende pompons. De levertijd ligt tussen de 2-5 werkdagen. Wij proberen er altijd alles aan te doen om de mand zo spoedig mogelijk te versturen zodat jij dit originele kraamcadeautje zo snel mogelijk kunt geven.

Plaats een reactie