Symbool sieraden

Symbool sieraden

Symbool sieraden hebben voor de drager vaak een bijzondere betekenis. Het kan bedoeld zijn als ondersteuning of als een soort talisman. Een symbool waar je raakvlakken mee hebt en dat je kracht geeft.

By Simone Artisan Jewels maakt diverse symbool sieraden. Wij werken met bijzondere symbolen. De meest bekende zijn de heilige geometrie symbolen zoals de Flower of Life. Daarnaast worden er veel andere symbolen toegepast die een mooie ondersteunende betekenis hebben. Zoals de het Lotus symbool.

 

Een Lotusbloem is magisch en sereen. De lotus wordt gezien als symbool van de eeuwige vernieuwing van het leven. Lotussen symboliseren welvaart, schoonheid, vruchtbaarheid, eeuwigheid en de eeuwige jeugd. Lotussen worden ook gebruikt om chakra’s of het lichaam de energiecentra te vertegenwoordigen.

Lotus bloemen staan ook voor ontplooiing en het afbreken van blokkades.

In ons assortiment vind je Lotus symbool sieraden in diverse uitvoeringen met bijzondere edelstenen. Draag je een symbool sieraad met een lotus dan ondersteun je jezelf bij het proces om je oorspronkelijke zelf weer te worden. De persoon die je bestemd was te zijn. By Simone Artisan Jewels maakt diverse symbool sieraden met een lotus. Shop online alle Lotus symbool sieraden

Plaats een reactie