Tips voor baby’s – alles wat je wil weten over baby’s

Als je een baby krijgt komt er veel op je af. En waarschijnlijk komen daar heel veel vragen bij. Want hoe zit dat eigenlijk met slapen, hoeveel en wanneer? Hoe weet ik dat mijn baby voldoende drinkt? Hoe pak je de eerste hapjes aan? Wat is de Dunstan babytaal en wat heb ik daaraan?

Kortom, een hoop om bij stil te staan. Ik vond mezelf dan ook continue terug op allerlei websites informatie maar bleef ook steeds achter met vervolgvragen. En dat wil ik jou besparen. Op Tips voor baby’s kun je (bijna) alles vinden; informatie op basis van feitelijk onderzoek, kennis van de professionals maar ook eigen ervaring en tips. Door zo uitgebreid mogelijk te zijn hoop ik jou verder te helpen of in ieder geval fijn leesvoer te geven.

Plaats een reactie