Welke gietvloer past in jouw interieur?

Terrazzo vloeren

Oud in een nieuwe, verbeterde vorm.

Terrazzo vloeren, ook wel granito vloeren genoemd, waren enkele tientallen jaren geleden super hot. In oude herenhuizen, maar ook in jaren ’70 en jaren ’80 woningen, werden terrazzo vloeren veelal toegepast in de hal. Daarnaast werd Terrazzo ook gebruikt voor aanrechtbladen en werkbladen in de keuken, en douchebakken in de badkamer. Terrazzo vloeren zijn een tijdje uit het zicht verdwenen, maar het is nu weer helemaal terug van weggeweest!

Beton ciré vloeren

Met een Beton Cire vloer bent u verzekerd van een unieke vloer of wand die bovendien uitermate kras- en slijtvast is. Ook is Beton Cire volledig waterdicht, wat hem de uitstekende vloer maakt voor onder andere sanitaire ruimtes. Onze ervaren specialisten brengen het beton met de hand in vegende bewegingen aan. Zo is geen enkele vloer of wand hetzelfde. Dankzij de pure en warme look staat Beton Cire schitterend in elke ruimte van uw woning.

Design vloer

Met een gietvloer ligt de wereld aan je voeten. De ambachtelijk vormgegeven design gietvloeren creëren eenheid in elke ruimte. De vakkundige afwerking, grote bestendigheid en het makkelijke onderhoud maakt de vloer uitermate geschikt voor toepassingen in woningen. Laat je inspireren en creëer de ultieme basis voor jouw woning met passende en op elkaar afgestemde kleuren.

Plaats een reactie