Krentenwegge is een super lekker Twents feestbrood

Krentenwegge is een super lekker Twents feestbrood

Een krentenwegge is een onwijs lekker Twents brood dat vaak wordt gegeven en/of gegeten bij iets wat gevierd moet worden. Denk dan aan: geboorte, halen van een diploma, relatiegeschenk en nog veel meer. Een krentenwege kan daarnaast wel langer dan een meter zijn. Voor het Amsterdam UMC hebben we 120 keer 1,5 meter aan krentenwegge mogen leveren. Dit was een enorm uitdagende maar ontzettend gave klus! Naast dat het langer dan een meter kan zijn is het ook rijker gevuld met rozijnen, krenten en speciale kruiden en specerijen die de typische smaak naar voren laten komen. Hierdoor wordt de smaak voller en smeuïger!

Bij Bakkerij Olde Keizer te Oldenzaal kunt u deze bestellen ook als relatiegeschenk! Je kunt gerust bij ons langs komen in de bakker of bestel deze krentenwegge in onze webshop.

Tot snel!

Plaats een reactie