Zuiver en gezond water drinken

Filter en/of vitaliseer het (drink)water in huis

Een goede kwaliteit drinkwater is zuiver en heeft een natuurlijke structuur. Het is vrij van verstorende stoffen en goed opneembaar voor het lichaam. De natuurlijke kwaliteit van het water in uw eigen huis of bedrijf kunt u makkelijk bereiken met behulp van de EWO technologie! U krijgt dan heerlijk zacht en zuiver water in uw eigen huis of bedrijf, net zoals water uit de bron.

Er zijn verschillende systemen beschikbaar om het water in uw woning te filteren en / of vitaliseren. Van mobiele systemen die u op de kraan schroeft, maar ook makkelijk mee kunt nemen op reis (EWO Vitality Filter), tot systemen die u in het gootsteenkastje plaatst (EWO Gourmet) of direct op de hoofdwaterleiding installeert (EWO Classic of EWO Quadro). Bepaalde systemen zijn ook een uitkomst voor op reis of in uw camper of vakantiewoning, zowel in het buitenland als in Nederland.

Heeft u vragen of opmerkingen over producten of de effecten van vitaal water op uw gezondheid en omgeving? Of wilt u een mooie offerte ontvangen voor een van onze producten of vrijblijvend advies? Neem gerust contact met ons op! Wij staan u graag te woord.

Plaats een reactie